Party prep.

Happy Halloween!
Magen har inte riktigt varit med mig idag heller och har fått kämpa för att få ihop förberedelserna inför imorgon. Tänker att om jag fixar så mycket som möjligt idag, lägger mig tidigt och sedan försöker vila så mycket som möjligt imorgon så måste det bli bättre. Håller alla tummar och tår iallafall.
Mannen kom hem med stora kassar med mat, och halloween rekvisita som vi har börjat sprida i vårt hem. Bordet står nu redo för 16 läskiga gäster och maten står redo i kylen. Är så taggad på hur alla kommer se ut. Ingen som har avslöjat något. Bara alla som vet vad värdparet ska vara, men tänker inte avslöja det ännu, utan tänkte att ni får vänta tills bilder kommer avslöja detta 😉

Nu ska jag börja göra mig redo för sängen. Jag och räven softar SOLO ikväll medan mannen tjuvstartar Halloween-firandet nere i Malmö med sina kollegor. 
Hoppas ni får en kuslig och händelserik Halloween fina ni!