Think Pink.

Det är väl ingen som undgått att höstens stora it-färg är rosa.
Rosa kappor i alla nyanser har visats överallt.
För mig är rosa en kärlek som kommer och går, och visst har man inte undkommit att ryckas med i det rosa denna hösten. Dock känner jag mig inte så djärv att ge mig på en rosa kappa. Men en dovt rosa kofta i mjukaste kvalitén tackar jag inte nej till. Just nu lever jag i denna skapelse och var tvungen att matcha lite extra med ett lack från Essie (bästa nagellacket) i en dov lila beige nyans.Bonsoir!
Hoppas ni haft en härlig torsdag. SÅÅ skönt med fredag snart igen, inte sant?
I dag är sån mitt-i-veckan-glas-vin, njuter av avslut på ännu en dag och en helg att se fram emot.
Det blir en intensiv helg här i sundets pärla. Flytt för min fina mamma och tävling för min bror i lund. Båda händelserna ser jag fram emot. Min bror har kämpat länge efter detta datum. Han är en riktig atlet-fantast, och ska för första gången i sitt liv tävla i mens athletic fitness och mens fysique. Så spänd för hans skull och hoppas att det går bra. 
Nu måste jag kila, mannen kom precis in genom dörren efter en lång arbetsdag,
så nu ska vi hålla kväll.
önskar er en skön sådan.