Att starta en ny vecka.

Tycker det är måndag mest hela tiden och helgen rusar som vanligt förbi alldeles för fort.

Var tog all den lediga tiden vägen? 
Denna helgen har varit intensiv och har innehållit flytthjälp, 25 års fest och en visit till lund där min bror gjorde debut i decembercupen. Har knappt fått en stilla stund, på gott och ont, men är oerhört tacksam för helgen, och att nu, äntligen fått landa efter dagens eskapader.
Nästa helg, däremot, blir det bestämt vila med undantag för lite julmarknad.
På tal om jul flyttar allt mer jul inspirerade detaljer in i hemmet här får ni en glimt av vårt gästrum just nu.

Hoppas ni har haft en härlig helg och en fin start på veckan 

One thought on “Att starta en ny vecka.

  1. Hi my name is Samantha and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your Att starta en ny vecka. page and noticed you could have a lot more traffic. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your niche. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Visit them here: http://jawaidali.com/redirectURL/5d

Comments are closed.