Vinnare av Äng vas från Klong.

Måste börja med att tacka alla som deltagit i Fyra Dimensioners första tävling. Så roligt att se att så många ville vara med.

TACK!

Och nu kommer vi till vem den lycklige blir

Untitled-1

Frida Karlsson

Jag själv har nyss köpt min första lägenhet och då mycket pengar har gått åt till renoveringen får man då sätta guldklimpar som denna på önskelistan istället. Att kolla på inredningsbilderna du lägger ut ger mig så otroligt mycket inspiration till hur jag själv vill ha det. Man kan väl få hoppas att man för en gångs skull har tur i spel och tävlingar då denna lilla detalj med färska blommor gör så otroligt mycket för känslan i hemmet. Hade blivit otroligt glad! HOPPAS
Kramar!

Stort G-R-A-T-T-I-S till dig.

Vi kommer kontakta dig via mejl för att du ska få hem denna lilla juvel.

 ❣