sundays spent with love.

När man känner att man har haft den bästa av helger som avslutas med att få hem min J.

File-27-09-15-16-05-51 File-27-09-15-16-09-06 File-27-09-15-16-13-01

Började dagen tidigt med att besöka den årliga loppisen på Butiken i Höganäs. Gjorde både ett och annat fynd (ni ska få se sen). Perfekt det där när man kan kommer över saker som någon annan inte längre använder men som kan glädja någon annan. Jag är minst sagt nöjd. Fick med mig en lampskärm för ett löjligt bra pris.

Hann med en visit till Hedentorp Plantskola också innan  jag skulle plocka upp mannen på Ängelholms flygplats. Där är ju bara så ljuvligt. Blir alltid lika rofylld när jag är där.

Och ser ni? De har pyntat med ängvasen från Klong…. Jamen jag dör så fint!
Hade inte med mig min systemkamera men kunde inte låta bli att ta några bilder med mobilen.

Hoppas ni har en skön helg.