att vilja trycka på paus.

_MG_8131

_MG_8121

Här sitter jag nu tillsammans med räven och vill bara trycka på paus knappen. Det går för fort (!!). Jag hinner inte med. Har så mycket jag vill göra men hinner bara med hälften. Hatar när tiden inte räcker till och när det inte finns tid till att stanna upp och bara finnas för stunden.

Jag får ofta jobba mycket med mig själv för att släppa på kontrollen. Vissa saker måste ju faktiskt inte göras precis just nu. Vad gör det om hundra år om det får vänta ett tag? Det handlar om prioriteringar och jag har tyvärr svårt att göra utrymme för stunder där jag inte gör något annat än att vara.

Tror det är oerhört viktigt. Iallafall känner jag så för min egendel och mitt eget välmående. Att kroppen så lätt hamnar i obalans om jag inte stannar upp och känner efter.

Så nu ikväll trycker jag på paus och ska verkligen anstränga mig för att inte göra
N-Å-G-O-N-T-I-N-G.

Brukar ni känna likadant, och vad gör ni för att hitta er balans för att må bra?