hatten på.

_MG_8267

Sa jag att jag älskar min hatt? …

_MG_8224

Ah-men jag kan inte annat än älska den. Kronan på verket i höstmodet om du frågar mig. Den piffar upp vilket outfit som helst.
Jag gillar att bära den tillsammans med en cool skinnjacka och Flare jeans. Rocka till 70’s looken lite sådär.

_MG_8259

Mina älskade sneakers som är inne på tredje säsongen nu tror jag bestämt… De är bara så användbara och sköna… och såå snygga med nitar. Me like. Dessa skönheter kommer från Studswar. Är som sagt inte i nyaste laget men går alldeles säkert att få tag på i en liknande modell.

_MG_8221

Ja där har ni mig alltså – ypperligt nöjd med hatten på.

Hoppas ni mår bra denna onsdag. Jag mår alldeles utmärkt och tänkte lyxa till det med ett glas rött såhär mitt i veckan. Ja… ni vet ju vid det här laget att jag gärna tar ett eller två glas mitt i veckan. Viktigt med vardagslyx. Sedan blir det soffmys i en kärlekshög med räven och J framför Bonde söker fru. Tittar ni på det? Jag kan inte låta bli. Så fantastiska landskapsvyer och feelgood känsla tycker jag.

Jag har börjat fundera på att göra en makeover i vårt sovrum. Varje minut jag får över sitter jag och samlar på mig inspiration. Ni ska få se sen hur jag tänker. Förhoppningsvis om jag får mannen med mig så får sovrummet en ny kostym innan jul (iiih).

Önskar er en fin kväll!

KRAM

2 thoughts on “hatten på.

Comments are closed.