När allt inte blir som man tänkt.

Skärmavbild-2015-10-28-kl.-18.56.01

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Sådär så musten går ur en och man känner sig tom.

Idag är en sån dag.

Jag sitter i soffan och har fått ett negativt besked. Något som jag hade hoppats högt och innerligt på gick inte min väg.

Livets vändningar. Något vi alla ställs inför. Stora som små. Det går upp och det går ner. Tur är väl det. Vore ju inte särskilt roligt om resan var en rak sträcka från början till slut. Men ack så jobbigt det är när man är där nere och vänder. Jag brukar vara bra på att hantera snabba vändningar, bara jag får en stund på mig att smälta och ställa om. Den stunden har dock inte nått sin ände och jag finner mig i svackan med ett glas rött.

KRAM C.

Untitled-13

4 thoughts on “När allt inte blir som man tänkt.

  1. Så tråkigt att det inte gick vägen… Men försök att inte misströsta, snart öppnar sig nya möjligheter för en sån toppentjej som du. Kram

    1. Tack Åsa! Så är det ibland, då var det helt enkelt inte meningen. Hoppas ni har en fin helg! Kram

Comments are closed.