att maxa höstkänslan.

IMG_9958

Untitled-1

Ja, här… ute hos Enkla Ting utanför Vallåkra har jag frossat bland marschaller och värmande eldkorgar i den mörka men krispiga höstkvällen. . .

IMG_9919 IMG_9930 IMG_9952 . . . Jag, mamma och en andra massa människor. Att det var packat i den lilla butiken är att ta det till en underdrift. Det var kö till kassan långt utanför butikens dörrar.

Hugh.

Jag får lite smått panik när det är sån anstormning och kan inte riktigt fokusera på allt det fina. För fint finns där. Det skvallrar bilderna om. Men stämningen gör det ändå så värt ett besök på dessa kundkvällar. Det är piffat lite extra, och som jag tidigare nämnt – lyser eld och lågor vart man än vänder blicken. Antingen från levande ljus eller från sprakande brasor.

Total maxad höstkänsla och ett riktigt fint avslut på torsdagen.
Tack mamma för du drog med mig.

Untitled-13

4 thoughts on “att maxa höstkänslan.

Comments are closed.