Livet.

IMG_9979

Vet ni…. jag har gått och investerat i ett nytt objektiv. Ett 50 mm 1,4 som jag suktat efter väldigt länge. Det liksom kliar i fingrarna. Var precis och hämtade ut det från mitt postombud och jag slet upp paketet och började fota direkt. Visst är det bäckmörkt ute, men det kan liksom inte riktigt hjälpas. Jag bara MÅSTE testa.

Och vet ni… det lever redan upp till mina förväntningar. En hjälp på traven för de där drömska bilderna som jag vill åt.

Vet inte riktigt vad det är med mig. En lyckans suck till Master Blaster med Stevie Wonder i bakgrunden. Kanske beror det på ett samtal med bästa Carina och Lasse. Eller två glas vin. Ja, eller rent utav är det fredagskänslan som spökar och vetskapen om att det kommer bjudas på en fest utan dess like imorgon. Jag dansar runder i hela lägenheten i väntan på att mannen ska komma hem från AW med jobbet.

Jag bryr mig inte så mycket om vad det beror på egentligen. Jag njuter av euforin som sprider sig ut i fingertopparna och fortsätter jamma till en av tidens bästa låtar. Ja, iallafall om ni frågar mig.

Hoppas ni har en fin fredag ♡

Untitled-13

One thought on “Livet.

Comments are closed.