Julen flyttar in.

IMG_0896

Igår åkte denna lilla gran med mig hem på cykeln från jobb. Den får göra avstamp på julen. Nu sitter jag och dricker mitt lördagskaffe och ska strax bege mig ner i källarförrådet och dra upp julen.

Ja, nu får man faktiskt.

Senare idag kommer fina vänner från Lund. Vi ska gå alldeles för långa promenader med dogsen. Dricka varm oboy och riktigt gossa in oss. Brrr det är ju så kallt ute nu. Kanske blir det lite lek i snön (!!) också. SMHI har ju utlovat en större mängd snö här i pärlan senare idag. Tjohoo – Hundarna kommer gå bananas. Räven älskar snön.

Men nu – ska jag njuta färdigt av mitt lördagskaffe och ta in julen.

Fin helg till er!

Untitled-13

2 thoughts on “Julen flyttar in.

  1. Hej! Tack för en fin blogg! Har precis hittat hit. Vet du vad den fina och skira granväxten heter? Eller vart man kan hitta en?
    Ha en fin helg! /Mia

Comments are closed.