Att pynta för juletid.

_MG_0907

_MG_0913

En ensam men ack så ståtlig, står en hyacint och pryder matbordet. Enkelt men så vackert. Tycker jag. Längtar tills den slår ut. Finns ju inte mycket som toppar den underbara doften som kommer från en utslagen hyacint. Den och snittamaryllis är nog mina absoluta favoritblommor, juletid. Vita såklart. Ja ni känner ju mig vi det här laget. Jag är inte så mycket för massa färg i hemmet. Så istället för rött till julen satsar jag mycket på det naturnära. Pyntar med mossa och kottar i var och varannan ljuslykta. Sätter upp trästjärnor på sovrumsdörrarna. En och annan liten gran får också vara med. Tills den riktiga varan åker in. Den stora granen. Men det dröjer. Iallafall en vecka eller två. Får se hur länge jag kan hålla mig.

Hur pyntar ni inför jul? ♡

Nu blir det Tina i fjällen på 4:an. Fin kväll till er.

Untitled-13

5 thoughts on “Att pynta för juletid.

 1. Verkligen fint!
  Jag gillar med det enkla, inte för mycket.
  I år tänkte jag guld, vitt och kanske nån djupröd blomma..Kanske, brukar annars alltid ha vita blommor;-)
  Har inte så mycket tomtar o sånt utan pyntar mest med blommor faktiskt, det är mer min grej 🙂
  Ha de fint!
  Kram Anna

  1. Hej där! Hum det är nog bara vanlig vit väggfärg tror jag 🙂 (inte vi som målat väggarna)

Comments are closed.