Bloggdesign.

_MG_1066

Godmorgon!

Snön är snart ett minne blott i pärlan och smälter bort i rasande fart. Hoppas det kyligare vädret inte blir allt för frånvarande. Det var iallafall desto lättare att ta sig på cykel till jobbet idag. Igår blev det mest hoppa av och hoppa på cykeln vid partier där det var glashalt. Men det var det värt. Tycker det är så himla mysigt med snön. Eller hur?

Nu har FYRA DIMENSIONER varit igång en stund. Är så glad att vi tog steget och skapade vår egna portal. Där vi själva kan bestämma design, innehåll och samarbetspartners. Istället för att blogga från en större portal där du är en i mängden och har begränsad åtkomst till att skapa en unik design med ett eget uttryck.

Till vardags arbetar jag som marknads- och webbansvarig på ett företag i pärlan och är även den som tagit fram hela portalen och samtliga bloggar här på FYRA DIMENSIONER. Tänkte därför ta tillfälle i akt att informera att om ni själva känner att ni skulle behöva hjälp med bloggdesign eller hemsida så får ni gärna kontakta mig på underminavingar@fyradimensioner.se

Önskar er en fin tisdag vänner.

Kram C.

Untitled-13

2 thoughts on “Bloggdesign.

Comments are closed.