En kväll på opera.

IMG_1115_small

IMG_1119_small

Efter att ha kämpat med uppkopplingen här i Rom sedan vi kom hit har jag äntligen lyckats föra över lite bilder och kan dela med mig av vår helg här nere.

Till att börja med… Vilken FANTASTISK stad Rom är!

Jag är helt tagen av alla vackra byggnader, den goda maten och gästvänliga människor. Kan helhjärtat rekommendera alla som funderar på att åka hit att sluta tveka. Helt klart en riktig pärla till storstad.

Vi började vår romantiska vistelse här med en kväll på Opera. Första gången för min del. Det var så häftigt och vackert. Klassisk musik och fantastiska röster. Fastän jag inte förstod språket så fängslade känslan mig och jag rös…flera flera gånger. Så glad och tacksam att mannen planerat in detta.

Sedan den kvällen har vi såklart hunnit med mer, massa mer. Colosseum, Vatican Staden, Spanska trappan, godaste kaffet, förlovningsringar och en stor mängd pasta. Men tror jag får bena upp inläggen lite. Annars kommer det bli alldeles för mycket att ta in, på en och samma gång.

Hoppas ni har en skön helg och första advent där hemma. Imorgon beger vi oss hem till Pärlan igen. Det ska bli skönt att återförenas med Räven och Sekelskiftesvåningen. Mitt begär efter att få baka och julstöka börjar bli enormt stort med. Tror bestämt att jag ska ge mig på en sats lussebullar imorgonkväll.

Nu – Ska vi njuta av sista kvällen här med lite extra italiensk pizza och rödvin.

Varm Kram C.

Untitled-13

2 thoughts on “En kväll på opera.

Comments are closed.