dagsljus.

_MG_1396

IMG_1356

_MG_1398

Solen har kikat fram och ger ett så fint ljus i sekelskiftesvåningen. Det är inget man tar föregivet det där med solljuset. Så man får ju passa på. Att dra fram kameran menar jag.

Jag har annars åkt på något och har feber och halsen bränner. Fy jag vet inte riktigt vad som hänt med mitt immunförsvar. Har inte varit sjuk så ofta som jag varit på sista tiden. Trots vitaminer och ingefärsshotar så lyckas jag åka dit gång på gång.

Nåväl. Jag gör det bästa av saken och sveper in mig i pläden från Design by och har just satt på Ensam Hemma 2. Ni vet de där julfilmerna som man aldrig tröttnar på, trots att man numera är vuxen. Älskade de filmerna när jag var liten och gör det än idag, sådär 20 år senare.

Hoppas ni har en fin onsdag

3 thoughts on “dagsljus.

    1. Tack Snälla 🙂 den har jag faktiskt hittat på pinterest… men kommer tyvärr inte ihåg exakt var…

Comments are closed.