Min Kärlek…

_MG_0917

Här har ni honom. Mannen som gick ner på knä och bad om min hand för några veckor sedan. Har fortfarande inte riktigt fattat att det hänt. Visserligen är min ring hos guldsmeden. Den är något för stor. Så det är liksom inget som ser annorlunda ut. Förutom när jag kikar på hans hand. Då hoppar hjärtat till lite extra.

Ser ni hans mustach? Är det nån mer än jag vars män envisas med att odla hela november månad? Visserligen i gott syfte, men jag kan då inte tycka det är särskilt tjusigt, eller pussvänligt. Nåväl. November är över och så även mannens älskade mustasch.

I skrivande stund tar denna kärlek väl hand om krassliga mig. Jag är inne på sjukdag 3 nu. Vet inte vad som hänt med mitt immunförsvar. Aldrig varit så sjuk som denna höst.

Iallafall. Mannen står vid spisen och jag – uppkrupen i soffan med räven. Det blir en stillsam och återhämtande fredag. Hoppas och ber att hela helgen inte försvinner åt basilusker.

Önskar er en fin helg