Dagarna före.

_MG_1408

IMG_1524

Först och främst måste jag be om ursäkt för den usla uppdateringen. Förlåt!

Jag ursäktar mig med något som jag ännu inte kan avslöja men som jag hoppas kunna dela med mig av snart.

Annars har jag arbetat hårt med att hjälpa två härliga och inspirerande tjejer med en portal. Kan inte avslöja så mycket mer om det nu heller tyvärr. Men så fort projektet når sitt slut lovar jag att ni ska få se. Fint blir det iallafall.

I allt detta har jag på senaste inte riktigt hunnit förstå att vi bara är några dagar från dopparedan. Sekelskiftesvåningen har intagit julig kostym och granen står ståtlig och sprider ljuv doft och stämning i hela hemmet. Trots det har min hjärnverksamhet inte riktigt fattat att det är så nära nu. Ska försöka maxa njutandet nu dagarna innan det bär av för flertalet besök hos familj och vänner och dagarna liksom rusar iväg. Tills allt är över.

Har ni det likadant på julen?