Friska tag.

DSC_0395-31-644x967

Vackra anemoner. En bild från ifjol, som verkligen fångar min måndagsfeeling – lycka!

Godmorgon!

Vet ni vad…? Jag är tillbaka på kontoret. Det är knappt jag vågar säga det, men jag mår SÅ mycket bättre. Herre jösses vad man uppskattar att vara sig själv efter en veckas frånvaro från omvärlden. Känner mig så lycklig över att äntligen slippa det värsta av illamåendet. Hoppas nu att jag kan få njuta resten av graviditeten (utan illamående).

Tack för alla tips från en som gått igenom liknande. Det värmer mycket att höra att fler gått igenom samma sak och vet hur det känns. Ett extra varmt tack till min fina Mormor och Elin för de vackra blommorna.

Jag vågar inte ta ut svängarna riktigt än så lergigan comp och sea bands följer med mig vart jag än går. Samt att jag försöker äta lite hela tiden trots att jag kanske inte är hungrig. Vill inte hamna i ett läge där magen är helt tom och slår bak ut. Då tar det så lång tid innan magen är i balans igen. Nä, bättre att hålla sig på den säkra sidan.

På fredag är det dags för rutin ultraljud. Tror jag längtar ihjäl mig snart. Ska bli så spännande och häftigt att få se lilla pyret stöka runder inne i magen.

Hoppas alla ni har en skön start på veckan, så hörs vi snart igen.
STOR KRAM.

4 thoughts on “Friska tag.

  1. Åh vilken vacker bild! Så skönt att höra att du mår bättre. Håller tummarna på att det inte kommer tillbaka <3

Comments are closed.