Gravid v.18

_MG_1821

_MG_1816

Untitled-5

Halvvägs in i v. 18 och bebisen växer så det knakar. Det är inte förens nu som man faktiskt ser att jag är gravid. Tycker det är så mysigt med den lilla bulan och jag kommer på mig själv med att hela tiden lägga handen på magen. Det sker liksom av sig självt och känns så naturligt.

Fler som upplevt samma som är eller har varit gravida?

att ha Fjärilar i magen

Sedan ungefär en vecka tillbaka har jag kunnat känna bebisens rörelser mer och mer. Johan kom på mig och undra vad jag höll på med. Jag låg i en lång tystnad och skärpte mina sinnen. Var inte helt säker då på att det var bebisen. Nu kan jag utan tvekan säga att det var just bebisen som rörde sig. Samma impulser och buffar har återkommit sen dess och bebis rör sig nästan jämt så fort jag sitter still. Känns precis så häftigt och underbart som alla beskriver ♡

Precis landat hemma efter en intensiv första dag sedan förra veckans gravid kaos. Var så orolig imorse att jag skulle få återfall. Det är ju lite skillnad på att må bra av att vila hela dagarna. En helt annan sak att ha fokus och sitta på kontoret. Men det har gått hur bra som helst och jag känner mig bara så lycklig just nu. Energin är tillbaka och livet känns bara så ljuvligt. Känslan från förra veckan har verkligen gjort en 180 graders vändning. Så galet tacksam över det.

Nu ska jag ställa mig vid spisen. Fick ett sådant sug efter pannkakor här i skrivande stund. Så det får det minsann bli. Ett gäng pannkakor med hallon och glass. Inte världens nyttigaste, men vad gör det när livet känns härligt och illamåendet är ett minne blott?!

Fin måndag kväll på er.

5 thoughts on “Gravid v.18

Comments are closed.