The Happy Hill.

annajennifer1200

I höstas blev jag kontaktad av Anna och Jennifer. Två driftiga tjejer med flera års erfarenhet av entreprenörskap. De hade en idé om att skapa en inspirationsportal med fokus på inredning. En plats med bloggar, reportage och webbutik för inrednings- och barnintresserade. En klockren affärsidé om ni frågar mig.

Vad de behövde var någon som kunde hjälpa dem förverkliga denna idé och ta fram en portal som mötte deras önskemål. Förutom vår egen portal FYRA DIMENSIONER så var det här helt klart det största hemsideprojekt jag tagit mig an. Det var en utmaning. En väldigt rolig sådan vill jag lova.

Portalen ligger nu live och både tjejerna och jag är väldigt nöjda med resultatet. Kika in hos dem och besök deras bloggar eller ta en titt i webbutiken. Där finns bl.a. massa fint för det små. Eller varför inte ta en läsning om deras Happy Chat med  Pella Hedeby. En stor inredningsprofil i bloggvärlden.

Det finns helt enkelt massor att insupa och ta del av på The Happy Hill.
Ni hittar dit HÄR

.prickar-1

Ha en fin tisdagkväll hörrni.

10 thoughts on “The Happy Hill.

Comments are closed.