Vardagsrummet.

underminavingar_vardagsrum_1

underminavingar_inredning

underminavingar_vardagsrum

Psst…På grund av lite strul med servern igår kom jag inte åt att lägga upp inlägget. Därför kommer det nu, lite i efterhand. Så om ni hade problem att komma in på bloggen igårväll finns det alltså en anledning till det.

Hemma hos oss!

Go’kväll på er. Har ni haft en bra onsdag? Det har jag. Efter flera dagar med regn och rusk har solen äntligen kikat fram i pärlan. Så välkommet!

Jag var inte sen med att ta fram kameran när jag kom hem från kontoret. Tänk att det fortfarande är ljust ute när man kommer hem (!!). Har inte haft den lyxen att kunna fota ett vardagsrum som badar i dagsljus efter kl 17. Men idag så. Så man får ju passa på, menar jag.

Det var nog dessutom ett tag sen jag publicerade från vardagsrummet. Något som brukar uppskattas mycket av er fina blogg läsare. Sanningen är att jag har helt enkelt inte funnit det intressant. Det har inte hänt så mycket på inredningsfronten. Fokus har legat lite på annat håll. Annars så brukar jag vara väldigt ombytlig av mig när det kommer till detaljerna av inredning i detta rum. Men iallafall. Här bjuds det på några rykande färska bilder hemma hos oss, i ett vardagsrum som badar i ljus.

Antalet läsare har vuxit mycket på sistone inne hos mig. Det är ju bara så roligt att ni är så många som vill följa mig här. Tusen Tack! Det är såklart mycket roligare när ni är fler som läser. Om ännu mer när ni vill kommentera och lämna en hälsning. Det blir så mycket trevligare när jag får lära känna lite utav er också. Så tack och hoppas ni vill fortsätta kika in hos mig.

En liten önskan från mitt håll vore om ni skulle vilja dela bloggen vidare. Såklart inget måste, men skulle bli så himla glad om ni klicka på den lilla Facebook ikonen här nere till vänster (se pilen) och dela bloggen på Facebook.

Önskar er en mysig kväll.
Här blir det lasagne och mästerkock om en stund.

arrow

5 thoughts on “Vardagsrummet.

  1. Känns väldigt kul att ha hittat till din fina blogg eftersom vi är väldigt synkade i våra graviditeter. Jag är inne i vecka 18 nu också, får dock vänta på RUL i två veckor till. Hoppas allt går bra för dig imorgon! Ska verkligen fortsätta följa dig framöver. Älskar ditt fina hem också!

Comments are closed.