En söt hög.

underminavingar_bebiskläder

underminavingar_bebiskläder

Högen med fint till vår lille bara växer. Har fått massa söta små kläder och mjukisdjur från vänner och familj. Det känns så konstigt men samtidigt mer verkligt när saker som vår lille kommer använda ligger på hög och bara väntar. Denna olidliga väntan. Jag försöker njuta så gott jag kan av graviditeten. Men det blir svårt emellanåt, särskilt när illamåendet tar vid. Jag känner mig däremot mer balanserad nu. Jag har lärt mig kroppens signaler och hur jag ska bete mig för att jag ska fungera. Vilket, till en del har inneburit färre inlägg här. Kreativiteten har inte riktigt infunnit sig, tråkigt nog. Men jag känner den komma krypandes och en längtan att grabba tag i kameran och skriva av mig växte sig stark idag.

Så, det fick det bli.
Bilder fångade på den sötaste högen i vårt hem och text om tankar i nuet.

Önskar er en fin tisdagskväll.

Stor kram
C.

Pssst… imorgon kommer jag dela med mig av en nyfunnen produkt, som numera är ett måste i badrumshyllan. Om ni undrar när jag kommer skriva härnäst, alltså.