Sömnbrist när man är gravid.

underminavingar_räven

underminavingar_räven

Jag har hamnat i nån slags ond cirkel de senaste dagarna. Svårt att sova på natten och sedan sitter jag på kontoret och får nästan hålla upp ögonlocken för att inte somna. Så när jag kommer hem tänker jag, – inatt kommer jag sova som en stock… 

Icke. Ligger och vrider och vänder och skiftar mellan sängen och soffan. När jag väl somnar har jag så tokiga galna drömmar, och jag vaknar ofta helt genomsvettig. Så på morgonen känns det snarare som jag varit runt och flängt på diverse ställen och är allmänt trött i huvudet.

Är det graviditeten som spökar även här måntro?

Iallafall.

Idag när jag kom hem ville jag inget annat än att somna på soffan, men kämpar med att vara vaken så att jag är riktigt trött senare ikväll. Så trött så det är omöjligt att inte somna. Håller tummarna på att det blir en god natts sömn.

Hur är det med er finingar? Har ni också ljuvligt vårväder?
Snart kan man nog sitta och gassa i solen med en kopp god dryck i bara skinnjacka och glajor.

Sann livskvalitet det.

Imorgon väntar en liten tripp till Lund för ett besök till en av favvobutikerna – House of Palladium. Sen vi flyttade därifrån har butiken genomgått en stor renovering och massa nya märken har tillkommit. Precis som de öppnat webbutik, för er som inte har möjlighet att åka dit.

Ska bli så roligt att se hur fint det blivit och jag kommer säkerligen gå bananas där inne.

Men nu blir det alltså hålla upp ögonlocken och vänta tills klockan iallfall slagit 9.

Fin kväll önskar jag er.

2 thoughts on “Sömnbrist när man är gravid.

Comments are closed.