Dags att BUS:a.

yves_rocher

BRUN UTAN SOL FRÅN YVES ROCHER

Denna tiden på året, precis innan sommaren drar igång, är hyn, minst sagt, BLEK. Så för att fuska och förstarta sommaren lite, brukar jag ta hjälp av lite BUS.

Fick hem det här fina paketet med allt vad du kan tänkas behöva för den ultimata BUS:ningen. Paketet innehöll en kroppspeeling, en ansiktspeeling, en bus spray för kroppen, en spray att använda innan solexponering och slutligen en bus anpassad för ansiktet.

Så igårkväll efter jobbet gjorde jag en helkur. Jag tog mig en varm dusch, skrubbade både kropp och knopp, och använde sedan sprayen och krämen för ansiktet.

Hur gick det då?

Först och främst måste jag säga att jag gillade kroppspeelingen väldigt mycket. Både till doften och konsistensen. Ansiktspeelingen hade jag dock kunnat leva utan. Lite för grovkornig mina mått mätt. Själva BUS produkterna måste jag däremot hissa. Sprayen gjorde det lätt att applicera och både den och ansiktskrämen gav en alldeles lagom och jämn färg. Ett extra plus för att de inte luktar sådär extremt mycket dagen efter som vissa brun utan sol produkter kan göra.

Kanske det bästa av allt är att jag kan erbjuda er exakt samma paket med alla 5 produkter för endast 229:- (ordinarie pris 475:-). Bra, eller hur?

Beställa gör ni HÄR.

BUSA på nu lovelies !!