Kärlek till Annie Sloan.

_MG_2610

Untitled-2

Hej ♡

Hur mår ni idag? Har ni fått nån fredagsfeeling ännu?

Här har jag hunnit komma hem från kontoret, hoppat i mjukiskläderna och krupit upp i soffan med två små lurviga. Nu inväntar vi bara mannen som ska komma med en stor påse från Hemmakväll. Yupp. Det blir fredagsmys deluxe här i sekelskiftesvåningen ikväll. Underbart.

Tänkte visa lite vad jag hade för mig för några dagar sedan. Fick ett ryck och hade bestämt fått för mig att måla om vår byrå inne i sovrummet. Har varit mycket grått därinne. Men nu är jag inne i en period då jag vill ha lite mer varmare toner. Den fina trälampan som jag fick i present av mina vänner tog detta ett steg, och genom att måla byrån i en beige/grå ton fick sovrummet ytterligare en mjukare och varmare känsla. Jag gillart.

Tillfället i akt måste bara, återigen, hylla denna färgen jag använde. Jag har testat flertalet olika varianter på just kalkfärg och Annie Sloan är helt klart min favorit. Både vad gäller användarvänlighet och känslan på ytan. Magisk.

Efter att jag målat gick jag på med sandpapper lite här och där, för att skapa en nött och djupare känsla. Därefter använde jag ett vax från samma märke för att ytterligare få fram djupet. Där är denna färgen perfekt. Om man som jag, gillar nötta och gamla möbler, kan man med hjälp av denna tekniken få vilken nymålad möbel som helst se ut att ha flera år på nacken.

Jag beställde produkterna HÄRIFRÅN.

Önskar er alla en riktigt fin start på helgen.

STOR KRAM

2 thoughts on “Kärlek till Annie Sloan.

  1. Åh vilken färg är det? Superfint! Jag har målat krukor i country grey och (nu minns jag såklart inte namnet…) typ ocra någonting heter den 😉 blandar dem tillsammans med lite vatten, blir en fin nyans 🙂

    1. Detta är country grey som jag använt 🙂 Har inte testat att blanda kulörer ännu men det kanske man ska våga sig på! Önskar dig en fin dag. Kram

Comments are closed.