En outfit för de minsta.

babyoutfit

_MG_3542

En ursöt liten outfit till vår mini. Är väldigt förtjust i små ljusa plagg med inslag av beige, grått eller ljust ljust blått. Här är body och strumpor från H&M, Byxor och tillhörande mössa kommer från Åhléns. Samtliga i härlig ekologisk bomull. 

Hej Giirls ♡

Hur mår ni idag? I pärlan är det riktig högsommarvärme. pjuh. Blev så glad när jag kom till jobbet imorse att de ställt fram en fläkt till mig. Så underbart att få lite fläktande vindar när man är så värmekänslig som jag är nu. Letar hela tiden efter sätt att svalka sig på. Var helt genomsvettig när jag kom hem från kontoret i eftermiddes… Och vet ni vad räddningen var? – Årets första dopp i det blå. Brr. Kallt, men så underbart! Sådana kommer det bli många av i sommar.

Nu har jag hunnit komma hem, tagit en skön dusch och krupit upp i soffan med fläktande vindar från balkongdörren, medan mannen har börjat bredspackla i vårt nya garderobsutrymme i hallen. Jag ska visa er lite i dagarna hur det ser ut i kommande bebisrum och hur vi förvandlat en del av rummet till fast förvaring i anslutning till hallen. Just nu är det ganska kaos, men det kommer bli så bra!

Passade på att bjussa på en liten mini outfit också. Tänk att det snart kommer bo en liten människa i dem. Vår lilla prins. För varje vecka som går känner jag att det blir mer och mer verkligt. Det känns nästan lite läskigt, samtidigt som vi såklart längtar, oerhört mycket.