Midsommar at The Lodge

_MG_3714

Untitled-2

_MG_3695

_MG_3702

Untitled-21

_MG_3720

I år blev det ett något annorlunda midsommarfirande. Från att bruka dela den tillsammans med vänner så valde vi att istället pysa iväg på tu man hand. Med största anledning till kulan och mitt mående, så kände vi att en lugn midsommarafton bara jag och mannen inte var dumt alls.

Vi styrde kosan söderut, mot Romelåsens höjder och anlände tillslut vid vår destination. The Lodge – Hotell och spa. I underbar miljö knöt vi av fantastisk god mat, spa relax och varandras sällskap. En mysigare midsommar får man leta efter.

Hoppas ni också hade en fantastisk midsommarhelg, vänner.

2 thoughts on “Midsommar at The Lodge

  1. Det låter som ett mysigt firande! Man “måste” ju inte göra på ett visst sätt. Vi bjöd hem ett par vänner till vår husbåt men firade lugnt, och det var skönt!

    1. Ja ibland är det skönt att göra en avstickare. Viktigast att man gör det som man själv känner är rätt, tycker jag 🙂 kram på dig

Comments are closed.