Babyshower för Marielle ♡

Jag hann precis med en middagslur efter vistelsen på The Lodge innan det var dags för att fara iväg och överraska fina Marielle med ett härligt gäng tjejer.

_MG_3770

På en terass i Ramlösa Brunnspark var det uppdukat i en härlig blå skala. Det stora paketet där vid blomman… Det är från oss… Emilia, Denice och jag. Innehållet tänker jag inte avslöja, misstänker att Marielle själv kommer avslöja det när den är på plats i lillens rum 😉

Untitled-15

Smaskiga bakelser – prydda med namnet Benjamin, som deras lille ska få heta…

_MG_3756

Untitled-12

_MG_3799

Den fina Mamman to be ♡

Untitled-13

En väldigt mysig (…och extremt varm) sommar eftermiddag. Så glad att jag fick dela den med dig vännen.

Det skiljer bara två veckor mellan våra graviditeter. Så himla roligt att ha en vän som går igenom samma sak som en själv, och så många fina stunder vi kommer ha tillsammans när våra små äntligen är här…

Önskar dig all lycka till med det nya lilla livet ♡

Tänk att vi är mammor om bara några veckor – helt galet! 

One thought on “Babyshower för Marielle ♡

  1. Åhh, min fina vän! Sååå lycklig jag blir för dessa bilder. Jag fotade ju inte alls själv i lördags så jag är evigt tacksam att du tänkte på att ta med kameran hihi! Tack vännen! Så fint. Massa kärlek <3

Comments are closed.