Instagram moments.

File 16-08-16 08 17 07

Mina senaste ögonblick på instagram – @underminavingar
Ni följer mig väl där?

Hej på er vänner!

Hoppas att eran vecka har börjat bra. Kanske många av er som är tillbaka i vanliga rutiner nu efter sommarsemestern?

Här flyter dagarna mest ihop. Det märks knappt någon skillnad på om det är måndag eller helg. Vi är fortfarande kvar i bebisbubblan och lever för stunden. Varje dag är minst lika underbar med vår lille Truls.

Idag har vi varit hos BVC och lillen växer så det knakar. Han har redan gått upp ca 0,5 kg sedan födseln, vilket mamma hurrar för. Det betyder att amningen kommit igång bra och att han får i sig den näring han behöver. Var något orolig den första veckan, då det kändes som bebis aldrig var nöjd och helst ville ligga vid bröstet 24/7. Det gjorde inte saken bättre av ömmande bröst och såriga bröstvårtor. En pina, rent ut sagt att mata sin lilla bebis. Nu känns allt däremot mycket bättre. Bebis blir nöjd, vilket innebär att mamma är nöjd!

Nu ropar mannen att middagen är klar, så got to go.

STOR KRAM