Att hålla kylan från små fossingar.

_MG_4031

Dessa söta små fårskinnstossor har T fått av finaste grannarna. Dör lite så söta de är. De har därför fått hedersplats på hängaren vid barnkammarens entré. 

_MG_4014

_MG_4021

Ni kanske känner igen hängaren. Den har nämligen hängt i hallen tidigare. I hallen som numera ser lite annorlunda ut efter vår lilla renovering (mer om det i ett annat inlägg). Då var krokarna svarta, men efter en släng med Annie Sloan är de numera grå och passar in alldeles utmärkt inne hos Truls.

Här hängs ting upp som jag är extra förtjust i för stunden, som den där vimpeln från Frank & Poppy, eller badcapen från Elodie Details. Hängaren är dessutom fasligt praktisk för saker som man vill komma åt fort. Som en snutte eller en frotté handduk.

Hej på er!

Passar på att kika in till er medan mannen ligger och sover med lilla mini på bröstet. Det är sannerligen inte lätt att få till lite egentid mellan amning, blöjbyten och sömnvaggande. Vår lilla pojke vill gärna äta ofta och länge. Han växer så det knakar, vilket såklart är väldigt positivt och betryggande. Däremot har det verkligen varit en omställning att känna sig så behövd och vara tvungen att lägga större delen av dagen åt att vara stilla. Jag känner sån enorm energi och inspiration sedan mitt illamående släppte efter FL. När jag egentligen borde passa på att vila om dagarna har jag istället fått för mig göra saker. Som många gånger tippat över och att jag blivit totalt slut om kvällarna när lillen inte kan komma till ro. Men jag antar att jag inte är ensam om att behöva lite tid på sig att landa i bebisstrukturen – och tagga ner.

Annars mår vår lilla familj alldeles utmärkt och dagarna bara flyger iväg. Försöker stanna upp varje dag och bara njuta av stunden. Fånga in känslan och kapsla in den för all framtid. Vill inte missa en minut med vår Truls.