Påslakan och handledskaos.

94031dc9188f4fbcb1c3ed472cef0ed8

74859368f627474ca0af2b89b775076f

HEJ VÄNNER

Hur är det med er denna tisdagkväll? Har hösten kommit på riktigt än? Nere i pärlan börjar temperaturen sakta men säkert att sjunka, och färgskalan drar allt mer åt det röda och brandgula. Så vackert. Njuter verkligen på mina promenader med vagnen.

Inne på Truls rum börjar vi förbereda så smått för att Truls ska få sova i sitt eget rum. Har bäddat med det finaste påslakan jag vet. Från Frank & Poppy, som finns HÄR hos Cirkusfabriken. Passar så fint in på färgskalan i rummet. Lejonet kommer också från Cirkusfabriken. Den har blivit en favorit här hemma. Symbolisk fö Truls stjärntecken, som är just lejon.

Har ni inte besökt denna mysiga barnbutik i Magasin 36 lokaler i Höganäs, så måste ni faktiskt göra det. En ljuv blandning mellan kläder, inredning och leksaker för de små. Johanna, som driver butiken väljer produkter med omsorg och ligger alltid i framkant när det kommer till nya märken. Här finner du bl.a. produkter från Mini Rodini, Elodie Details, Cam Cam, Numero 74, Sebra, Maileg för att nämna några. En riktig liten pärla helt i min smak.

I sekelskiftespärlan just nu, sitter jag i schäslongen. Truls sover i sitt näste och mannen gör lite kvällsjobb vid köksbordet. Truls har haft en riktig sjusovardag idag. Mest bara öppnat ögonen när det kurrat i magen. Väldigt skönt för moi. Särskilt eftersom jag gått och dragit på mig både en rejäl förkylning och karpaltunnelsyndrom. En nerv ligger i kläm i handleden på höger hand och påverkar mina fingrar. Aj aj aj. Det sticker och värker något fruktansvärt. Har med allra största sannolikhet överansträngt handleden på något sätt, som då har orsakat detta elände.

På besök hos min husläkare idag blev jag remitterad till en arbetsterapeut som ska måtta ut skenor som ska hjälpa hålla handleden i viloläge. Måtte detta hjälpa. Håller på att bli tokig. Går ju inte riktigt att vila handen heller, med en tvåmånaders som jag jämt och ständigt bär på. Sista utväg är att operera (!!). Men det vill jag helst slippa. Vi tar ett steg i taget, och hejar på att skenorna kommer hjälpa.

Hoppas ni håller era tummar för mig.

 

4 thoughts on “Påslakan och handledskaos.

    1. Nästan så man själv vill krypa ner, eller hur? 🙂 Tack vännen. Vi får verkligen hoppas att det går över snart <3

  1. Jag har haft samma med båda mina handleder i 4år. Jag fick också skenor att ha både på dagen och natten. För mig hjälpte det inte :/
    Men jag gick och gjorde kraniosakral terapi och har aldrig haft problem sen dess 🙂 så det kan jag rekommendera!!

    1. Oj, 4 år?! stackars dig. Hoppas verkligen inte jag behöver dras med det så länge. Tack! Ska ge skenorna en chans innan jag får leta alternativa behandlingar 🙂

Comments are closed.