skobegär.

_91a2567

untitled-2

Att frossa i höstens skotrender

Det finns ju inte mycket som slår höstmodet. Efter sommarens lättklädda period är det ju bara så härligt att få vältra sig bland säsongens trender. Jag brukar alltid bli lite bananas runt hösstarten och får ett habegär utan dess like. Garderoben ska förnyas och gamla plagg som inte används ska rensas ut.

Är det bara jag eller brukar ni också bli lite crazy kring höstmodet?

Denna höst är skotrenden stor och det är hög tid att investera I höstens pjuks. Uppdaterade ankelboots i lack, lurex eller mocka kompletteras med thigh highs och sneakers. I höst är skorna den bästa accessoarer. Nitar, metallic, spännen och sammet är det som syns mest.

Skor kan ju verkligen göra en hel look. Jag vill investera i sneakers, ankleboots och lårhöga stövlar. Kunna klä upp och klä ner en outfit genom att använda olika skor. Den där sista assesoaren som sätter stilen. Den vida sammetsbyxan med ett par coola sneakers, dör jag för. Så snyggt!

Just nu har Nelly kampanj på just skor. Spana in och inspireras av höstens kollektion HÄR.

Som extra krydda kommer Nelly under kampanjperioden även att skicka ut guldbiljetter i utvalda skolådor som gör ditt nästa skoinköp gratis!!

I samarbete med Nelly.com