Sixty Days Poncho.

_mg_4762

_mg_4779

_mg_4777

Torsdagkväll – jösses vad dagarna springer iväg. Tycker ni inte? Får frågan av många hur jag trivs med att gå hemma, om jag saknar mitt jobb, är uttråkad osv. Jag vet inte hur det är med er andra bebismammor där ute… men jag känner mig inte alls rastlös av att gå hemma. På nåt vis lyckas jag ha något inplanerat varje dag och jag får nästan sätta broms för att få lite tid till att bara vila med min lille älskling. Det är klart man saknar sitt jobb och kolleger på ett vis, men man är så uppslukad av det lilla livet så man hinner knappt reflektera över det. Jag lever verkligen i nuet som mamma och trivs så himla bra med att gå hemma.

Klädseln som nybliven mamma är verkligen bekväm. Åtminstone när man inte ska bege sig från hemmet. Ett nytt favoritplagg i garderoben som används flitigt just nu, är denna poncho från Sixty Days. Så mjuk och härlig i kvalitén. Passar till det mesta och är så smidig att bara slänga på sig när man ska ut med vagnen. När det blir lite kallare kan man bara dra på sig en skinnjacka under, perfekt ju.

Denna poncho heter Boho och du hittar den HÄR.

One thought on “Sixty Days Poncho.

  1. Verkar dumt att gå oh sakna jobbet när man kan ha äran att vara hemma med det största miraklet i världen <3
    Jag var hemma 1 år och 8 månader med min dotter och ångrar inte en sekund att jag var hemma så länge! Helt ljuvligt att få njuta av allt det som händer när de är så små.
    Så njuuuuut varje minut :))
    Kram Anna

Comments are closed.