lite andrum i vardagen

Ni vet när man bara känner att man får allt att klaffa i vardagsracet och att man får massa tid över?… Nej, inte jag heller. Ibland känns det nästan omöjligt att få allt att gå ihop. eller hur? En väldigt fiffig tjänst som kan tillföra lite andrum i vardagen är Mat.se Här kan du handla precis som du gör i vilken butik som helst. Bara det att du slipper åka iväg, sicksacka med kundvagnen för att komma förbi alla andra stressade människor och slutligen undgå packa ner och packa upp… Ja, för att nämna några.

Mat.se handlar du nämligen hemifrån på din dator/padda/eller mobil (Mat.se finns också som app) och varorna levereras direkt hem till dig.

Nu tänker ni säkert att detta måste vara bra mycket dyrare än att åka iväg och handla. Nope. Särskilt inte om man ska vara petig och räkna omkostnader för bensin och inte tala om TID. Det har ju ett värde i sig kan jag tycka.

_mg_5727

_mg_5753

Du kan navigera genom olika livsmedelsavdelningar, skrolla bland extraprisvaror eller kolla vad du brukar handla. Du kan även göra inköpslistor och planera veckans måltider. Så fiffigt.

untitled-1

Du väljer själv när du vill ha dina varor hem till dig, och får ett sms med ganska exakt tid för leverans.

När det knackar på dörren är det bara att tacka och ta emot.

Mat direkt hem alltså. Är inte detta en helt fantastisk lösning så säg?

 

Inlägget är i samarbete med Mat.se