Att inreda med värme

Här i norden spenderar vi mesta tiden av våra liv inomhus. Inte så konstigt att vi då också lägger mycket omsorg och tankeverksamhet på att få det fint och vackert i just hemmet. Men något som verkligen kommit i skymundan är radiatorer och värmelösningar. Samtidigt som de både syns och fyller en viktig funktion. De kan ju dessutom vara fasligt fula också, de där radiatorerna. Tycker ni inte?

Tillsammans med Cleverheating.se vill jag slå ett slag för att ägna lite mer omsorg kring just värmelösningar i hemmet. Nuförtiden finns det så många olika alternativ att välja mellan. Vilka, faktiskt, kan lyfta inredningen. Se själva.

file-2016-10-28-20-00-45

untitled-1

… Och hur coolt är inte det här då? Kunna måla på ett element. Dra mig baklänges. Det har minsann hänt grejer på uppvärmningsfronten. Eller vad säger ni?!

Nu blir det idol och näven i godisskålen. Skål på er.

inlägget är i samarbete med cleverheating.se

One thought on “Att inreda med värme

Comments are closed.