Yves rocher

Det damp ner ett pressutskick från Yves Rocher förra veckan, innehållande ett gäng med produkter. Har inte hunnit testa allt ännu, men vad jag inte kunde hålla vantarna från är en mascara och en härligt brun bronzig ögonskugga.

_mg_8841

Som sagt väldigt fin nyans på skuggan. Precis i min smak.

untitled-1

En lite annorlunda borste. Blev något paff när jag först öppnade den. Tänkte att det här kan ju inte stämma. Men alltså. Måste ge cred till denna mascara. Den tunna borsten fångar upp varje liten frans och jag upplevde att man fick definierade långa fransar. Ett stort plus på den alltså.

_mg_8858

En annan produkt som är under pågående test är ett serum. Har inte märkt några nämnvärda skillnader med den, mer än att den doftar fräscht och känns behaglig på huden.

Om det är något jag vill pusha för så är det främst mascaran. Den är väl värd att testa vänner.