Att komma igång

bring_sportswear

Ja vad ska då detta inlägg handla om månne. Kanske inte så svårt att gissa. Bilden talar lite för sig själv. Liksom rubriken.

Ni som följt mig här inne ett tag vet att jag hade en ovanligt jobbig graviditet. På så vis att jag mådde illa igenom hela baletten. Spydde minst en gång om dagen och kunde inte alls äta eller vara som jag brukar. Kan ni tro vilken lättnad det var när allt detta bara släppte efter förlossningen? Alltså. Jag kunde ju börja känna mig som mig själv igen. Och känslan av att kunna äta utan att behöva känna efter om det får stanna i magen – ljuvlig.

Så då kan ni kanske också förstå att jag inte varit särskilt noga med vad jag stoppat i mig den första tiden sedan Lillen kom. Jag har njutit och unnat mig när jag känt för det. Men nu känner jag att det är dags att ta tag i denna mammakropp. Den är ju sig inte riktigt lik på alla håll och kanter. Och jag får nog illa tvunget inse att jag måste jobba för att komma i form igen. Vissa har ju turen av att tappa kilon av bara farten, men inte här serru. Så nu ska jag minsann bli lite hurtig. Bege mig ut på flåsiga promenader i ur och skur. Försöka vara lite kreativ här hemma och göra träningen till en rolig grej tillsammans med bebis. Det finns faktiskt en hel del övningar som man kan göra tillsammans. Google är din bästa vän där.

För lite extra morot ska jag investera i snygga träningskläder. Det blir ju liksom roligare då. Har ni sett att Alexandra Bring lanserat sin egen kollektion med träningskläder? Stilrena snitt och kulörer med riktigt snygga detaljer. Jag är så sugen på att beställa hem ett kit.

Ni hittar mina favoriter och resten av kollektionen – HÄR.

Inga ursäkter längre. Bara att bestämma sig och tuta och köra!

om det finns nån mer mamma i liknande sits där ute, hojta! Det är ju alltid mycket roligare att ha nån man kan peppa och bli peppad av.

Nu blir det bonde söker fru med lite mellis.

Fin kväll önskar jag er!

inlägget är i samarbete med Bring Sportswear