Brunch hos Mamsellen

_mg_9521

mamsellen

_mg_9532

_mg_9522

_mg_9529

Det blev en tur med min finaste vän och Truls igår. Först Brunch hos Mamsellen på Hedentorp Plantskola. Sedan en blixtvisit på Ikea.

Vilken brunch. Det här hörrni. Var den bästa brunchen jag varit på, på väldigt länge. Allting utsökt gott och lagat med hjärta. Så är det visserligen alltid hos Mamsellen, men det här med brunch var något alldeles extra. Hoppas verkligen att hon kommer fortsätta med detta framöver. Det rekommenderas varmt.

Så efter att fyllt magen med diverse godsaker bestämde vi oss för att svänga inom det stora varuhuset påvägen hem. Vi behövde båda fylla på förrådet med ljus.

Det ser alltid lika galet ut när jag är i farten. Lassar på med ljus på alla håll och kanter i alla möjliga utföranden. Det blir ofta en blick eller två, när man står där vid kassan. Men det kan inte hjälpas. Är helt coco i ljus. Nu när det är så mörkt så går det åt en hel del minst sagt. Så när jag häromdagen insåg att jag alldeles snart inte har ett enda ljus kvar, då brann det lite i knutarna. Så efter idag kan jag andas lugnt igen, då jag nu har ett ljusförvar utan dess like. Ja, åtminstone som räcker julen ut.

Någon mer där ute som kan besöka Ikea för endast ljuskonsumtion?

Det var igår det. Idag är det alltså söndag, och vi ska mest ta det maniana. Måste dock dra fram dammsugaren och ta en sväng för storhandling. Men annars, tänker jag mest ligga i soffan, med tända ljus, och en värmande bebi.

Vad händer hos er?