Söndagkväll hos oss

_mg_9539

lillsmurf

För en liten stund sedan. En nyduschad mama och nybadad bebi strax innan läggning. Han blir starkare och starkare i ryggen och vill gärna sitta såhär, då är han i sitt esse. Guldklimpen.

Som jag skrev tidigare har vår söndag och första advent varit väldigt lugn. Ja, faktiskt sovläge mestadels av dagen. Gick up med Truls vid 6.30 för att sedan bli avlöst av mannen vid 9. Passade på att krypa ner i sängen igen. Tänkte att det kunds vara skönt med en timmes sömn till. Inte varje dag möjlighet ges. Så man får ju passa på. Inte visste jag då att vi alla tre skulle vakna flera timmar senare. Mannen och Truls hade gjort mig sällskap och vi hade alla sovit fram till 12.30?! mymy. Ni vet när man krafsar efter mobilen och bara prompt sätter sig upp undrar hur detta kunde ske. Men så skönt sedan! Var nog precis vad jag behövde.

Dagen har sedan fortsatt i lugn manér. Med undantag för storhandling på ICA Maxi. Nog så tråkigt, men så skönt när det väl är gjort. Nu är kylen och skafferiet fyllt till bredden med mat. hallelujah!

Sedan blev det alltså bad för både mig och Truls (ja inte baljan för min del då). Sen hamna vi som sagt där, i soffan. Vi funderade på en sväng ner till julmarknaden här i Pärlan, men bestämde oss för att bara vara hemma. Jag nöjde mig med lite glögg och pepparkaka med ädelost för att få julfeeling denna advent. Vi satsar på Julmarknaden på Fredriksdahl i nästa helg istället.

Nu har Truls Somnat för Natten och jag och mannen har precis mumsat i oss hemmagjorda burgare. Mannens specialare. Alltid en skvätt liquid smoke i dem. Blir bäst så. Det rullar en film på Tvn och här ska vi bara götta oss resten av kvällen.

Fint är det.

2 thoughts on “Söndagkväll hos oss

Comments are closed.