Favoriter i garderoben

zarakids

_mg_9124

Det finns ju verkligen så mycket fint till de små numera. Jag är framförallt väldigt förtjust i det mesta som kommer från Zara. Både mössan och leggingsen på bild kommer därifrån. Tycker dessutom att de har riktigt bra priser. Man hinner ju knappt köpa kläder innan de är urväxta. Men jag tror faktiskt Truls har stannat upp något nu. Det går åtminstone inte lika snabbt. Jag hoppas iallafall på det, för jag är så nöjd med hans garderob i den storleken han har nu. Så där får han gärna stanna ett tag.

Åh juste – bodyn kommer från Name it. Fann den på Åhlens, som jag också tycker har en hel del fint.

Var handlar ni helst kläder till era små?

Sitter i skrivande stund med en lussebulle i mungipan. Vår lille granne var nyss här och ville ge oss lite lussebullar från gårdagens bak. Sötaste. Tycker att jag förtjänar minst en eller två. Har faktiskt storstädat lägenheten, så då får man ju unna sig något. Eller hur? Vi får nämligen hit en tidning för reportage i veckan, så då får man ta i lite med städningen. Brukar inte vara så petnoga nu när Truls är så liten och tar väldigt mycket av vår uppmärksamhet. Men efter att ha damsugat under dagen har jag nu ikväll både moppat och torkat av varenda liten yta i vårt hem. Doftar så gott nu kan ni tro. Mmm.

Men en lussebulle eller två (3,4,5) får man ju unna sig.

 

2 thoughts on “Favoriter i garderoben

Comments are closed.