En pärla bland ett hav av webbshoppar

_mg_9509

Min senaste kärlek till hemmet. En unik vintage ljusstake i trä från IB Laursen. Föll direkt för denna när jag av en slump hamnade inne på en för mig ny liten butik – Lillalagret. Möttes av ett litet men noga utvalt sortiment. Sådant som man inte ser i var och varannan butik. Främst Svenska leverantörer, men också en del från Danmark och Marocko.

För tillfället har hennes webshop en liten paus. Då småbarnsliv och arbete kommit emellan. Men hon har sagt att hon gärna skickar, om ni liksom jag också hittar något ni tycker om. Dessutom är sortimentet större än det som finns på hemsidan. Så ser ni något på hennes Instagram, går det givetvis bra att beställa det också.

_mg_9476

Det var mitt tips till er idag, vänner.

Kikar in lite senare igen.

Kram sålänge.

2 thoughts on “En pärla bland ett hav av webbshoppar

    1. Eller hur ☺️ åh härligt! Tror jag ska hörs detsamma på svärisarnas marker. Den stora granen får nog också följa med. Kram!

Comments are closed.