årsresumé 2016

Nu sitter jag här dagen innan nyårsafton och ägnar tankarna åt året som gått. Tycker alltid det är lite vemodigt med nyår, faktiskt. Dels för att julen lämnar sådant tomrum efter sig, och att jag liksom går lite i idé lagom fram tills träden börjar knoppa. Samtidigt är det väldigt spännande att ha ett helt oskrivet år framför sig.

Nåväl.

Här och nu håller vi oss till 2016. Vad hände detta året egentligen?

Året inleddes med en mycket sömnig och nygravid bloggerska. Gud. Jag minns slutet av 2015 som en suddig dimma. Jag bara sov och sov. Jag hade också ett litet blogguppehåll från jul fram till slutet av Januari. Gravidillamåendet började göra sig till känna. Helt golvad försökte jag hantera vardagen med att ständigt må lite halvkass. Tur jag inte visste då att det skulle hålla i sig ända fram till slutet av sommaren. Den 22 Jan berättade jag för er att jag hade en liten i magen. Minns ni?

Från denna punkt kom bloggen att handla mycket om det lilla knytet i magen och om alla förberedelser, varvat med mycket tjat om mitt mående. hugh hugh.

I slutet av februari skaffade jag ett citronträd. Detta lever än idag. Kors i taket!

Mannen fixade även ett ikea hack på våra garderober i sovrummet, med ett litet avbrott till akuten. Fy katten! Detta var nog min absolut sämsta period i graviditeten. Kämpade med tron om att det snart skulle släppa. Jojo.

I början på mars stod även portalen Happy Hill klar. En hemsida jag är mycket stolt över. Vet i katten hur jag fixade detta ihop med mitt fruktansvärda mående. Men på nåt vis var det också räddningen att få fokusera på något och på så vis glömma illamåendet för en stund.

Vårt vardagsrum i mars månad, såg ut såhär. Typ likadant som idag. Hah.

Vi var på RUL och fick veta att det var en liten pojke som låg i magen ♡ Åh den känslan! Vi firade med att gå och köpa det allra första plagget.

Våren kom och i början på April var min absoluta craving knäckebröd med ovan topping.

Jag och kulan i v.23

Hängde med Emma – Att vara någons fru och ett gäng andra fabulösa kvinnor på Savoy.

I slutet av april såg vårt Kök ut såhär, och jag fick en spontan present av mina fina vänner. Lampan!

Vi firade in maj med Valborgsmiddag i sällskap av Emilia och N, hängde hos vännerna på hallgatan och så kom sommaren på besök!

Kulan fortsatte växa. Här i v.28.

Härliga stunder på balkongen blev det mycket av i maj och jag hade börjat gå bananas bland inköpen till mini. Vår hall fick sig dessutom en mini makeover.

Juni inleddes med soliga dagar med häng på gröningen. Tung i min brassestol och i handen – en pocket i högsta hugg.

Minis hörna i vårt sovrum började växa fram. Det kändes verkligen speciellt att ha sängen klar för lilleman. Minns att det kändes väldigt verkligt att vi strax skulle bli föräldrar.

Midsommar spenderades på The Lodge. Bara Mannen och jag. Mysigt. Det var inte tal om någon fest. Inte när man var höggravid och mådde pyton.

Vi hade Babyshower för fina Marielle. Tänk va. Nu är båda våra gossar här och förgyller våra dagar!

De var de första 6 månaderna på 2016 det.

Men vet ni vad? …Är ni kvar förresten? Det blev ju ett hiskeligt långt inlägg det här. Jag tror bestämt vi får köra en del 2 imorgon. Det är ju trots allt halva året kvar.

Så får det bli.

Vi ses imorn hörrni!

 

2 thoughts on “årsresumé 2016

Comments are closed.