Årsresume del 2

Nyårsafton!

Sitter och funderar på kvällens stass och tänkte att vi kan väl köra del två ur min årsresume.

Juli månad. Jag var höggravid och kände mig som en valross. Tjejerna ordnade i mitten av månaden världens bästa babyshower för mig!

Det bloggares inte särskilt mycket. Jag hade typ gått i idé i väntan på lille T i magen skulle anlända. Tyckte jag var färdig med att vara gravid liksom. Men vagnen bloggades det om. Hämtade den ett par veckor innan han kom till oss. Är så nöjd med denna från Stokke.

Augusti. Truls kom till oss! 2 augusti 23.55. Helt klart bästa stunden på hela 2016. Tror inte jag behöver förklara varför.

September. Njöt av livet som nybliven mamma och försökte få lite struktur i den nya vardagen. Kämpade med Truls magont och så fick sovrummet en ny tavelvägg.

Oktober månad bjöd på en härlig tjejkväll, babyshower för min fina vän och så en hel del kusinmys.
November. Min lilla nyfödda kändes plötsligt väldigt stor. Var på trevligt julevent på Hedentorp och Truls mormor var här och mös minst en gång i veckan. Avslutade månaden på bästa tänkbara sätt med ett gäng inspirerande kvinnor och julbord på Savoy grill.Plötsligt var det December. Julmarknad på Fredriksdahl blandades med middagar och väldigt mycket bebismys, såklart. Julen gjorde entré och vi firade både med vänner och familj. En väldigt speciell sådan, eftersom det var min första som mamma. För första gången på väldigt länge kände jag riktig julfeeling.
… och så var mina sista 6 månader på 2016. Ett år som mest präglats av illamående och jävlar anamma. Men sedan kom också den största belöningen för mödan. Vår son. Det hörni, var värt alla kallsvettiga dagar och turer med huvet i toastolen. Utan tvekan. Att få bli mamma väger faktiskt upp allt negativt som inträffat under året.
Nu väntas en kväll med vänner ett stenkast bort. Ni vet de med de lilla söta tösen? Dem och ett par stycken till kommer vi avsluta och fira in det nya året med. Ska bara rota fram något lämpligt ur garderoben först.
Tackar ödmjukast och innerligt er läsare för 2016. Hoppas ni får ett riktigt fint avslut och önskar er ett fantastiskt Gott Nytt År!
Vi ses 2017.

One thought on “Årsresume del 2

Comments are closed.