Mina bästa vänner just nu

Godmorgon vänner. Hoppas ni mår fint och njuter av att det är fredag.

Har varit en busy vecka här i pärlan med en hel del kvällsjobb. Hade verkligen önskat att dygnet hade fler timmar så man hann med allt man önskat. Har varit särskilt svårt denna veckan. Så ska verkligen njuta av att bara vara och umgås i helgen. 

Tänkte skriva lite om håravfall idag. Har nämligen tappar MASSOR med hår de senaste tre månaderna. Skulle tippa på att en tredjedel av mitt hår åkt av. Uhuhu. Undrar var det ska sluta? Kanske blir helt kal? Vem vet. Har iallafall läst att det är vanligt efter en graviditet och att det brukar upphöra efter ca ett halvår efter FL. Låt oss hoppas på det!

Med tips från en vän har jag den senaste veckan börjat använda produkterna ovan. Mina bästa vänner just nu. Ett B-vitamintillskott och en underbar arganolja. Vitaminerna ska hjälpa håret på traven att återhämta sig och ge näring. Oljan är en underbar ekologisk historia som jag använder både i håret och på huden. Har även använt den på Truls. Han blir len som en silkesapa och alla tecken på irritation och rödhet i huden har lagt sig hos honom. 

Av vad jag sett kan jag varmt rekommendera båda produkterna. Vitaminerna om du vill ge håret extra kärlek och ett extra stort tips för oljan. Den är helt fantastisk.

Ni hittar vitaminerna HÄR och oljan HÄR.

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Stor kram

One thought on “Mina bästa vänner just nu

 1. Hej!!
  Tack för tipsen! Jag har ätit Priorin i ca 2,5 månad nu och märkt att håret börjar få bättre kvalitét.
  Mitt håravfall beror ju inte på Förlossning (min dotter är 12 liksom) utan stress skulle jag tro. Vet heller inte om det är en sen biverkning efter leukemin och transplantationen.
  Nåväl, nu lever jag ju. Men ärligt är det ju faktiskt skiiiitjobbigt att tappa en massa hår.
  Hoppas dina preparat hjälper, annars är Priorin också ett tips.
  Och det stämmer ju att det börjar växa tillbaka igen efter ett halvår eller så.
  Oj, nu blev det långt o mycket… Hoppas det är ok.
  Ha en riktigt fin helg!
  Kram Anna

Comments are closed.