På tu man hand

Jag och mannen min hade en dejt på tu man hand i fredes. Underbart. Man får verkligen bejaka dessa stunder. De är så ovärderliga när man har en liten bebis. Det behöver inte vara särskilt länge. Ett par timmar där man får möjlighet att samtala och njuta av varandras sällskap. Så det gjorde vi alltså i fredes. På restaurang Bara Vara i pärlan. Guld värt.

Vi har bestämt att vi ska få minst ett sånt här tillfälle i månaden. Han där och jag. Behöver inte vara att vi går ut och äter. Bara det är en stund bara vi två. Egentid. Ni vet.

Få förunnat.

Maten var fantastisk. Jag tåg en så kallad Pelle Jönsson. Fint skuren oxfilé på toast med creme fraiche, rom, äggula och rödlök. Omnomnom. Mannens fat fångades inte på bild men var minst lika god. En hängmörad ryggbiff.

Stället har just renoverat och fått helt ny design. I Like. Helt klart en av stadens stjärnkrogar.

Nu väntar en mindre lyxig söndagsmiddag. Lasagne står och puttrar i ugnen. Väldigt gott förvisso. Men här är det jag själv som står för servicen… Nåväl.

Hoppas ni har en fin söndagskväll. Vi hörs snart igen ♡