En helg i Oslo. Del 1.

Så har jag hunnit plöja igenom en del av bilderna från helgen. Inser att jag får dela upp det. Ni kommer bli helt virriga annars tror jag. Så här kommer en inledande del. Från lördagen.

Efter att spenderat flera timmar på buss och bara njutit av att sitta rakt upp och ner och njuta av egentiden tillsammans med min mamma. Kom vi fram ett par timmar efter lunch. Möttes av bror och Emma på terminalen och vi kastade oss ganska snabbt ut i Oslo city efter lite bubbel och praliner på hotellrummet.

Fyndade massa fint på REA till Truls och så hängde vi på ett fik tills det var dags att svida om för kvällen.

Vi tog tricken till Grünerløkka. Ett mysigt kvarter med små butiker och krogar. Helt klart min favoritdel av staden. Bord var bokat på Eldhuset. Ett smokehouse i äkta American prägel. Supertrevligt ställe och supergott! (tips tips)


Jag beställde en saftig deluxe burgare med frasiga sötpotatis pommes. My my… GOTT!

Så mysigt att få hänga lite med bror sin och hans söta Emma.

Vi tog tricken hem igen vid 9.

… Jag tappade upp ett jättebad och njöt så in i bänken. Tänk att det hanns med. Ett bad. Det kändes som hundra år sedan. Sen slockna jag som en stock i en underbar hotellsäng på Grand Hotell mitt i centrala Oslo.

Söndagen, den tar vi imorgon.

Kram på er!