Så kom helgen 

Helg igen. Visst går tiden fort? Positivt nu dessa gråa månader tycker jag. Snart är vi inne i Mars. One step closer till våren. Kan inte längta nog så mycket efter fågelkvitter och vårsol. Sådan nytändning på livet. 

Mannen är iväg på jakt. Sista helgen innan säsongen är slut. Någon som har lite ångest över det, men jag klagar desto mindre. Ska bli skönt att få ha honom hemma mera. 

Truls och jag startar dagen med mys. Sedvanlig stund framför Babblarna medan jag passar på att göra iordning frukost. Sedan har vi busat och kameran åkt fram. Var ju hos frisören i veckan och vill visa min nya frippa för er. Med undantag för några bilder på mini. 

Går ju inte att låta bli … när man är såhär söt bebbe. Pyjamas från Ralph Lauren och så favo Sophie giraff.

Ett försök att fånga hårfärgen. Något ljusare botten än tidigare och så en varmare guldig ton. Eva på salong Ivan Selemba har gjort det igen. Så nöjd. 

Hoppas ni får en härlig helg nu fina läsare. Vi hörs snart igen.