Godmorgon tisdag

Hej på er och godmorgon tisdag. Jag mår alldeles utmärkt idag och vaknade före min bebbe. Händer ju inte särskilt ofta. Men efter att varit borta största delen av gårdagen längtade jag verkligen efter att han skulle slå upp sina blå denna morgon. Eftersom jag numera jobbar varje måndag och sedan for direkt till gymet så hann jag inte pussa på honom igår, förutom som hastigast på morgonen. 

Nu har vi precis haft mysig frukoststund med tända ljus, morgongröten och allsång med Babblarna. Min lille skatt sover nu tungt på mitt bröst och jag myser framför Nyhetsmorgon. Lite senare idag ska vi hänga med lille Ebbe och hans mami. Kommer bli en riktigt mysig tisdag med andra ord.

Njut av dagen. Vi hörs snart igen!

2 thoughts on “Godmorgon tisdag

  1. Hej hittar ofta fina urnor typ den som står i fönstret men hålet är alltid för litet för kruka , undrar planterar du direkt i krukan eller? En värdslig fråga kanske ,Med vänlig hälsning, Kristina

    1. Det är lite olika för det mesta så har jag växter som får plats genom hålet i urnan. Däremot med citrongräset i köksfönstret, har jag planterat direkt i. Grundat med plastpåsar och sedan har jag tom fått massakrera jorden kring plantan för att få i den. Därefter fyllt på med jord. Var en chansning på om trädet skulle trivas eller ej. Denna gång hade jag tur. Trädet trivs bra och har stått så i 1,5 år.

Comments are closed.