klackarna i taket

Vilken trött bloggerska det är denna söndag. En lycklig sådan dock. Jag hade så galet roligt igår tillsammans med ett gäng underbara vänner. Vi bara släppte loss hela högen. Drack Bellini, dansade och spexade till inpå småtimmarna. Det händer inte så ofta numera, men oj vad det behövs emellanåt. Det värker i både fötter och huvud idag, men det är det så in i bänken värt. En tokigt lyckad kväll med människor jag tycker om.

Jag bjöd på massa tilltugg, bl.a. den här dippan, som jag måste tipsa om. Creme fraiche, löjrom, rödlök och citron. Otroligt gott att dippa saltade naturchips i.

Nu väntar en väldigt lugn söndagskväll. Fötterna i högläge och så kommer mannen med leverans från MAX alldeles snart hoppas jag. Det är standard en dag som denna.

Hoppas ni har haft en fin helg. Vi hörs snart igen!