Att samla på minnen

Jag har påbörjat en sånär bok åt Truls. Ni vet “mina första”. Där har jag satt in några foton, men jag har länge tänkt att jag ska göra ett ordentligt album åt honom. Som han kan ha (ja inte minst jag) när han blir äldre. Jag samlar även på små videoklipp som jag tänker att jag ska sätta ihop till en längre film sedan. Jag vet ju bara hur mycket jag har uppskattat att min mamma och mormor har samlat på minen i kameran och sedan gjort sådana fina album. Då finns alltid den tiden kvar på nåt vis.

Nu har jag äntligen kommit en bit på vägen också och gått och skaffat mig en hög med bilder från Framkalla App, i snyggt retro format. Från det att plutten låg i magen tills nu. Så smidig tjänst där du kan framkalla vilka bilder som helst, med betoning på att du kan hämta bilder direkt från Instagram. Du laddar upp och beställer i vilket format du önskar ha dina bilder. Några dagar senare har du det i brevlådan. Så fiffigt.

Känns bra att jag påbörjat samla på mig minnen från denna underbara tiden som vi har bakom oss. En samling med kärlek. För kan inte kolla på dessa utan att bli alldeles varm. Vår älskade lille gos… Och ser ni vilket fluff han fått? Kopparfärgat och tjockt. Han matchar räven sådär snyggt.